Sessió 32

DESCRIPCIÓ DE LA SESSIÓ

M’havia proposat els  objectius següents:

 • Presentar plans de revisió
 • Elaborar una base d’orientació
 • Corregir la prova
 • Reconèixer les varietats funcionals
 • Saber aplicar l’ús del guionet en compostos

ANÀLISI I REFLEXIÓ DESPRÉS DE LA SESSIÓ

Hi vaig anar bastant atabalat per culpa del matí. Havia anat de per enllestir els grups de distància i així poder enviar les primeres trameses. Preveus que  és una tasca rutinària que de seguida te la ventilaràs, però en canvi es va anar allargant: pífies dels programes, desorganització meva,diferents distraccions…

Els dubtes d’una alumna van anar complicat i entorpint la correcció. Semblava que es repetia la tònica de la jornada. En aquests casos no sé com he d’actuar. Penso que és la meva obligació resoldre els dubte, però a costa de la resta del grup? Potser hauria d’haver incitat que les companyes li aclarissin el dubte. El dubte era que s’embolicava a l’hora de reconèixer la funció sintàctica del pronom de relatiu àton. Li vaig fer massa cas i potser el que li havia d’haver fet adonar que s’havia embolicat –ella mateixa ho reconeixia—i avançar amb la correcció. Finalment, totes les altres oracions, ítems d’un nivell de dificultat més alt, els va saber resoldre perfectament.

No els va acabar de fer pes la revisió de l’entrada d’una companya. Ja veurem si em fan cas aquest cap de setmana.

Per fer-me perdonar, vaig haver de recórrer al dictat. No els vaig saber explicr prou bé la sinopsi de Josafat. Em venia al cap l’argument de Nostra Senyora de París de Víctor Hugo. Mira que em va costar començar-lo amb l’extensa descripció de la processó inicial com els dos episodis insuportables d’Els miserables (la batalla de Waterloo i l’explicació del sistema de clavegueram de París!). Mala imitació del Jordi Roca i el Llorenç Soldevila. Posats a estirar el fil d’Ariadna, també els podia haver comparat la novel·la de Bartrana amb Perversidad de Fritz Lang.

QUÈ ES POT MILLORAR? COM HO FARÉ?

DESCRIPCIÓ DE LA PROPERA CLASSE

Haurem de treballar els registres ja que he penjat una proposta d’anàlisi de les dues comunicacions de les JAL.

ASPECTES QUE CAL RECORDAR

Els plans de revisió

1 Resposta to “Sessió 32”


 1. 1 Montse Edo Març 5, 2011 a les 11:11 am

  Hola Jaume,
  Ja veus que no és de cap bloc de l’any passat sinó d’aquest.
  A més tens tota la raó. Nosaltres som les úniques culpables de tot el que ens passa. Per tant, no t’hi capfiquis. No és culpa teva. Espero que sí, que et farem cas aquesta setmana, ok?


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: